Enkhuizensloep

Enkhuizen 570

De Enkhuizen 570 is een van de meest succesvolle modellen in de lijn van de Enkhuizensloepen. Net als de andere modellen wordt de 570 volledig in Nederland met de hand gebouwd. En uiteraard is ook deze sloep onzinkbaar.

Stoer

De Enkhuizen 570 is afgeleid van een originele Engelse reddingssloep. In de tijd dat schepen nog van hout waren en mannen van staal, heeft die oorspronkelijke Engelse sloep het leven van talloze zeelieden gered. In Nederland werd dit type sloep aan het begin van de 20e eeuw veel gebruikt op kustvaarders of veerdiensten. Tegenwoordig kunt u de 570 ook aantreffen als reddingsboot op luxe motorjachten. Een betrouwbaar en zeewaardig ontwerp!

Uitmuntende vaareigenschappen

De 570 heeft dezelfde oogstrelende lijnen en prettige vaareigenschappen als de Enkhuizen 500. Hierdoor is de 570 zeer wendbaar, koersvast en uitermate stabiel. Veiligheid staat immers voorop. En door de moderne polyester constructie is hij bovendien onderhoudsarm.

Perfecte afwerking

De klassieke uitstraling, de ruime kuip met comfortabele rondzit, de geringe diepgang en de perfecte afwerking zijn een aantal kenmerken van de Enkhuizen 570. Standaard wordt de sloep afgewerkt met teakhouten details in het interieur.

Diesel- of electroaandrijving

De sloep is leverbaar met diverse dieselmotoren of met fluisterstille electromotoren. Voor de schipper die de milieuvriendelijke electromotor wil combineren met een ongeëvenaarde actieradius, is de 570 ook uit te rusten met een hybride aandrijving. De Enkhuizen 570 staat met al zijn kwaliteiten garant voor een geslaagde dag op het water.

Handgebouwd in Enkhuizen

Evenals de andere Enkhuizensloepen, wordt ook de Enkhuizen 570 geheel gebouwd naar de wensen en de persoonlijke smaak van de klant. Op de werf in Enkhuizen kunnen we u laten zien dat we daarbij erg ver gaan, zodat we tot nog toe vrijwel iedere wens van de klant hebben kunnen verwezenlijken. Een Enkhuizensloep is daardoor niet zomaar een sloep, maar úw sloep.

PrijslijstSpecificatiesFoto's