Enkhuizensloep

Enkhuizen 580

De Enkhuizen 580 Tender heeft een geringe diepgang, uitstekende wendbaarheid, een ruim en comfortabel interieur en vaareigenschappen die bij een modern ontwerp horen. Kortom een compacte boot met het comfort van de klassieke sloep.

Ontwerp

Geïnspireerd door de Enkhuizen 630 heeft huisontwerper Jan-Pieter Vredeveld een stoere, compacte tender ontworpen die een voor deze scheepslengte ongekende binnenruimte heeft. De karakteristieke eigenschappen van de Enkhuizen tender is volledig behouden in dit nieuwe model. De stoere stijlsteven, de prachtige zeeg en de buitengewoon stijlvolle spiegel met geïntegreerd zwemplateau en de hoogwaardige afwerking met massief teakhout zijn kenmerken van de Enkhuizensloep tenderlijn die zich duidelijk manifesteren in de Enkhuizen 580 Tender.

Ongekende vaareigenschappen

De rompvorm van het nieuwe model nodigt uit voor het varen in een zeer breed scala aan vaargebieden. Door de geringe diepgang en de uitgekiende wijze waarop de romp het water los laat, trekt de boot weinig golven in ondiep water. Een boot met respect voor oevers en overige watersporters. Op groter water kan een hoge snelheid worden bereikt, zelfs met een geringe motorisatie, doordat de romp snel planeert. Zo kan een grote afstand in korte tijd en in alle comfort worden afgelegd.

Comfort op hoog niveau

De 580 wordt uitgerust met een robuust en veilig elektrisch systeem zodat alle moderne hulpmiddelen op een betrouwbare wijze geïntegreerd kunnen worden. De boot biedt voldoende ruimte om met 7 personen een lange tocht te maken. En uiteraard is de 580 uit te rusten met alle voorzieningen die een tocht tot echt genieten maken.

PrijslijstSpecificatiesFoto's