Enkhuizensloep

Enkhuizen 615

De Enkhuizen 615 is een mooie, stabiele, overnaadse spiegelsloep. De ruime rondzit geeft een comfortabele zitplaats aan 6 tot 8 personen. De geringe diepgang en de bescheiden buitenmaten maken de 615 geschikt voor uiteenlopende vaargebieden.

Visserssloep

De 615 is gemodelleerd naar de visserssloepen die aan de Engelse Oostkust duizenden gezinnen een inkomen boden. Ruime, stabiele sloepen die jarenlang gebruikt werden om de kustwateren van de Noordzee te bevissen.

Aan deze visserssloepen heeft de Enkhuizen 615 zijn rompvorm te danken. Visgerei en bun hebben in de 615 plaatsgemaakt voor een comfortabel interieur, afgewerkt met teakhout. En de oude Engelse motoren hebben in de 615 plaatsgemaakt voor moderne, zuinige diesels of fluisterstille electromotoren. Gebleven zijn de prachtige vorm en de uitstekende vaareigenschappen.

Perfecte zit

Door de hoge rugleuning en beenhoogte wordt een aangenaam verblijf geboden, ook op de langere tochten. De Enkhuizen 615 is zowel geschikt voor het IJsselmeer als voor gezellige dagtochten door de polder. De diepe zit biedt veiligheid voor jong en oud, ook als het water wat ruwer wordt.

Hoogwaardig afgewerkt interieur

Het interieur is stijlvol afgewerkt met teakhout. De zwaargeïsoleerde motorkast is voorzien van een teakhouten paneel met slingerlijsten. Uiteraard kan de 615 worden uitgerust met talloze comfort verhogende opties, zoals een toilet, een zonnedek of een kombuis.

Standaard wordt de Enkhuizen 615 geleverd met een hydraulische stuurstand. Een helmstok gestuurde uitvoering is op verzoek ook leverbaar.

Groot vaargebied

De geringe diepgang in combinatie met de uiterst kleine draaicirkel en de bescheiden afmetingen, maken deze sloep bij uitstek geschikt voor dagtochten in polders, op meren en rivieren of op wat groter water. Het DNA van de visserssloep is in de 615 immers zorgvuldig gekoesterd.

Diesel- of electroaandrjving

De sloep is leverbaar met diverse dieselmotoren of met fluisterstille electromotoren. Voor de schipper die de milieuvriendelijke electromotor wil combineren met een ongeëvenaarde actieradius, is de 615 ook uit te rusten met een hybride aandrijving.

De Enkhuizen 615 staat met al zijn kwaliteiten garant voor een geslaagde dag op het water.

Handgebouwd op de werf in Enkhuizen

Evenals de andere Enkhuizensloepen, wordt ook de Enkhuizen 615 geheel gebouwd naar de wensen en de persoonlijke smaak van de klant.

Op de werf in Enkhuizen kunnen we u laten zien dat we daarbij erg ver gaan, zodat we tot nog toe vrijwel iedere wens van de klant hebben kunnen verwezenlijken.

Een Enkhuizensloep is daardoor niet zomaar een sloep, maar úw sloep.

PrijslijstSpecificatiesFoto's