Enkhuizensloep

Enkhuizen 640

De Enkhuizen 640 is een klassiek gelijnde spiegelsloep met de vaareigenschappen van een snelle tender. Ontworpen voor schippers die houden van een klassieke sloep, maar die ook af en toe snel een grotere afstand willen overbruggen. In alle rust en comfort, uiteraard.

Ontwerp

De Enkhuizen 640 is in eigen huis ontworpen door Jan-Pieter Vredeveld. De vaareigenschappen zijn vergelijkbaar met die van de veelgeroemde tenders: uitermate stabiel, snelvarend en buitengewoon gemakkelijk te manoeuvreren. Door zijn uitgekiende onderwaterschip heeft de Enkhuizen 640 relatief weinig motorvermogen nodig om een respectabele snelheid te ontwikkelen. Op hoge snelheid blijft de sloep comfortabel en koersvast. Door zijn geringe diepgang, ranke vormen en uitstekende wendbaarheid kan de 640 door zelfs de kleinste slootjes geloodst worden. Want groot water is prachtig, maar Nederland heeft nog zo veel andere mooie vaargebieden.

Hoge kwaliteitsniveau

Uiteraard geldt voor de 640 wat voor iedere Enkhuizensloep geldt: veilig en zeer solide gebouwd met een hoog niveau van afwerking. Leverbaar met een zuinige dieselmotor, een fluisterstille elektromotor of met een combinatie van beiden.

PrijslijstSpecificatiesFoto's