Enkhuizensloep

Enkhuizen 780

In 2010 hebben we een nieuwe, ruime sloep toegevoegd aan ons assortiment: de Enkhuizen 780. Net zoals bij de andere Enkhuizensloepen, is ook dit nieuwe model afgeleid van een originele houten werksloep, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend.

Robuuste werksloep

Met eerbied en respect voor het werk van de oude timmerlieden, werd de gehavende houten romp uit 1834 weer hersteld. Een klusje dat het uiterste van onze vakbewame timmerlieden vroeg. Het eindresultaat was een robuuste, ruime werksloep.

Onderhoudsarm

Nadat de romp glad en strak gemaakt was, is deze verscheept naar onze polyesterleverancier elders in Nederland. Daar werd op vakkundige wijze een mal gemaakt. Die mal wordt gebruikt voor de vervaardiging van de oersterke, onderhoudsarme polyester romp van de Enkhuizen 780.

Leverbaar met cabrioletkap of cabin

De Enkhuizen 780 onderscheidt zich van zijn soortgenoten door een ongeëvenaarde binnenruimte, voorzien van alle moderne gemakken. Leverbaar met een vaste cabin of een traditionele cabrioletkap.

Handgebouwd in Enkhuizen

Kenmerkend voor de Enkhuizensloep is het hoge afwerkingsniveau, het gebruik van eerlijke materialen, de hoge veiligheidsstandaard en het persoonlijke contact. Een Enkhuizensloep koopt u rechtstreeks van de mensen die hem ook voor u bouwen. Gewoon in Nederland.

Alle Enkhuizensloepen, dus ook de Enkhuizen 780, worden geheel gebouwd naar de wensen en de persoonlijke smaak van de klant. Op de werf in Enkhuizen kunnen we u laten zien dat we daarbij erg ver gaan, zodat we tot nog toe vrijwel iedere wens van de klant hebben kunnen verwezenlijken.

Een Enkhuizensloep is daardoor niet zomaar een sloep, maar úw sloep.

In het blad Sloepenfan 2010 nummer 3 is een vaarimpressie van de 780 verschenen. Klik of druk hier om deze impressie te lezen (PDF formaat, 8Mb).

PrijslijstSpecificatiesFoto's